Гройсман має намір брати участь у наступних парламентських виборах

Гройсман має намір брати участь у наступних парламентських виборах

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман планує брати участь у наступних парламентських виборах 2019 року.

Про це він заявив на обговоренні звіту уряду за 2017 рік з регіональними ЗМІ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я планую брати участь у наступних парламентських виборах. Питання, яке має задати собі кожен політик: навіщо ви це робите?... У нас залишилося ще майже два роки до чергових виборів 2019 року, і після 2019 року життя не завершується, а Україна має відбутися як сильна держава. У цьому контексті я можу сказати, що я буду брати участь для того, щоб боротися за проведення конкретних необхідних рішень", - сказав Гройсман.

На його думку, до наступних парламентських виборів треба ухвалити нову виборчу систему з відкритими партійними списками. У цьому контексті Гройсман нагадав, що парламент ухвалив у першому читанні "непоганий закон, який може буде доопрацьований до другого читання".

Прем'єр-міністр також акцентував, що потрібні подальші зміни в економіці і створення "нормальної системи  життя в країні".

Читайте також: Дострокові вибори паралізують реформи в країні на рік - Парубій

"А це можливо в тому числі і за підтримки українського парламенту. Тому завдань дуже багато, і я планую брати участь у наступних виборах для реалізації цих завдань", - зазначив Прем'єр-міністр.

При цьому Гройсман не уточнив, балотуватиметься він самостійно чи у складі якоїсь політичної сили.

Як повідомлялося, на парламентських виборах 2014 року Гройсман пройшов до Верховної Ради за списком "Блоку Петра Порошенка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-