Геращенко оцінила вплив дочасних виборів на політиканів

Геращенко оцінила вплив дочасних виборів на політиканів

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко вважає, що дочасні парламентські вибори показали б реальну оцінку суспільства діям багатьох українських політиків, а також чим насправді ті займалися останні чотири роки.

Таку думку вона висловила у Facebook.

"Дочасні вибори показали б одну дуже показову й очевидну річ: що більшість так званих незалежних активістів насправді всі ці 4 роки займалися чистою політикою, використовуючи подвійні стандарти, підігруючи симпатичним їм партіям, з якими збираються йти на вибори; критикували владу не як сторонні спостерігачі й неурядовий незаангажований контролер, а як політичні опоненти, які прагнуть прийти до влади, які весь цей час займалися реальною політикою, але чомусь називали себе громадськими активістами. Вангую, всі вони будуть в політичних списках строкатої найопозиційнішої опозиції", - написала Геращенко.

Вона піддала критиці тих народних депутатів, які ще нещодавно вимагали дочасних виборів, а нині заявляють про їх неприпустимість і називають провокацією.

"Цікаво спостерігати, як лідери фракцій тих, хто ставили намети (й досі їх не поприбирали, до речі) на Грушевського з криком "дайош дочасні вибори Ради", тепер на погоджувальній говорять про неприпустимість дочасних виборів, мовляв, це провокація. Виходити з коаліції - не провокація, щодня змагатися в сценарії "чим гірше - тим краще" - не провокація, перекрита півроку центральна вулиця, де в наметі жодного разу не ночував депутат-редутник - не провокація, а почути оцінку суспільства своїм діям - провокація", - зазначила перший віце-спікер.

На її переконання, вибори - це завжди гарний шанс перевірити рейтинги і прозвітувати про зроблене.

Читайте також: Дострокові вибори паралізують реформи в країні на рік - Парубій

Як повідомляв Укрінформ, голова Верховної Ради України Андрій Парубій 26 лютого виступив проти проведення дострокових парламентських виборів. Він заявив, що у разі проведення дострокових виборів втілення усіх важливих реформ, прийняття яких очікується у Верховній Раді, буде призупинене на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-