Климпуш-Цинцадзе у Брюсселі обговорить відновлення макрофінансової допомоги Україні

Климпуш-Цинцадзе у Брюсселі обговорить відновлення макрофінансової допомоги Україні

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе наступного тижня відвідає керівні інституції Євросоюзу.

Візит відбудеться 26-27 лютого, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

За програмою візиту, у понеділок український урядовець зустрінеться з віце-президентом Єврокомісії з питань бюджету та євро Валдісом Домбровскісом. Як очікується, головним питанням для обговорення є відновлення макрофінансової допомоги Україні з боку ЄС.

У вівторок віце-прем’єр-міністр візьме участь в експертному заході у Європарламенті «Українська лабораторія-2018».

Далі, за програмою візиту, Климпуш-Цинцадзе у підкомітеті ЄС з питань безпеки та оборони виступить з промовою та візьме участь у дискусії на тему: «Поточна ситуація у зонах конфлікту, іноземна миротворча присутність на Донбасі».

Читайте також: Асоціація з ЄС: Україна торік виконала 41% завдань угоди

У цей же день віце-прем’єр-міністр України візьме участь у заході з підтримки у Європарламенті діяльності Фонду Братів Кузьміних, який займається реабілітацією поранених під час конфлікту на Донбасі українських воїнів. Цей захід підтримали депутат Європарламенту від Польщі, голова підкомітету з питань безпеки та оборони Анна Фотига, а також Світовий конгрес українців. Президент Конгресу Євген Чолій також візьме участь у слуханнях.

Як відомо, Олег Кузьміних, український «Кіборг», був захоплений у полон під час виконання бойового завдання у районі Донецького аеропорту 20 січня 2015 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-