Українські дипломати обговорили співпрацю з делегацією Конгресу  США

Українські дипломати обговорили співпрацю з делегацією Конгресу США

Укрінформ
У МЗС України пройшла зустріч з делегацією Конгресу США у складі членів Палати представників Еліз Стефаник та Ентоні Брауна.

З українського боку в зустрічі взяли участь, зокрема, директор Департаменту міжнародної безпеки Сергій Шутенко, політичний директор МЗС України Олексій Макеєв та заступник директора Департаменту Америки Ярослав Брисюк, повідомляє сайт МЗС.

"У ході проведеної бесіди українська сторона висловила подяку США за послідовну підтримку нашої держави в протистоянні російській агресії, підтримці суверенітету і територіальної цілісності України. До американських партнерів були доведені окремі аспекти безпекової ситуації в нашій державі, а також наведено чисельні факти порушення Росією взятих на себе зобов’язань. У відповідь американська делегація наголосила на тому, що США налаштовані й надалі рішуче підтримувати територіальну цілісність і суверенітет України, та відзначила поступ нашої держави в стабілізації економічної ситуації та проведенні низки важливих реформ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чолій відвідає п’ять країн світу, де просуватиме українські інтереси

Під час зустрічі відбувся обмін думками про стан та перспективи подальшого розширення двосторонньої співпраці у сфері безпеки, зокрема в частині посилення обороноздатності України, а також було підкреслено необхідність збереження та посилення міжнародних санкцій стосовно РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей.

Фото: МЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-