Експерт прокоментував можливість втручання РФ в українські вибори

Експерт прокоментував можливість втручання РФ в українські вибори

Ексклюзив
Укрінформ
Путінський режим націлений на демонстрацію світу російської гегемонії, їхню можливість перекреслювати будь-які міжнародні домовленості, тому переговори з РФ нагадують "переговори з шулерами, які витягають щоразу інші карти".

Про це у Страсбурзі в коментарі Укрінформу сказав голова Наглядової ради Інституту світової політики Віктор Шлінчак.

"Росія веде гібридну війну вже не перший рік, і якщо вона мала нахабство втручатися у вибори в США, це означає, що у неї немає будь-яких упереджень і будь-яких стопів. Тобто вона може впливати на будь-які процеси у світі, і вона це доводить щоденно", - прокоментував Шлінчак можливість втручання у майбутні вибори в Україні.

"Більше того, режим Путіна якраз націлений на те, щоб демонструвати світу цю російську гегемонію і демонструвати світу, що вони можуть перекреслювати будь-які міжнародні домовленості, будь-які переговори з ними нагадують переговори із шулерами, які витягають кожного разу інші карти", - сказав експерт.

За його словами, нині важко прогнозувати наступні дії агресора, зокрема з огляду на те, що напередодні президентських виборів Росія "піднімає ставки".

Читайте також: Трамп звинуватив Обаму в бездіяльності проти російського впливу на виборах

"Ми насправді не знаємо, що буде наступним, чи це будуть переговори, чи це буде вплив на вибори у Балканських країнах, чи це будуть впливи в інших речах, аж до воєнної агресії. Росія зараз вчергове вміло підвищує ставки. Вона це робить спеціально перед виборами президента, і я не здивуюся, якщо після виборів президента мало що зміниться в тактиці і поведінці Росії", - наголосив Шлінчак.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні у Страсбурзі було презентовано книгу директора Інституту світової політики Євгена Магди "Гібридна агресія Росії: уроки для світу", яка описує досвід України у протидії гібридній війні Росії, в тому числі технічний аспект ведення цієї війни та методи протистояння.

Фото: facebook.com/viktor.shlinchak

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-