Порошенко закликає світ сказати

Порошенко закликає світ сказати "ні" виборам у Криму та Nord Stream-2 в Європі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликав міжнародну спільноту не визнавати "вибори" президента Росії в анексованому Криму і не йти на поступки російській делегації в ПАРЄ.

Про це Порошенко заявив, виступаючи на Мюнхенській безпековій конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша відповідь (російській агресії — ред.) має бути "ні" — "ні" визнанню російських президентських виборів в окупованому Криму, "ні" поступкам російській делегації в ПАРЄ, "ні" перемовинам бізнесу для власної користі, "ні" Північному потоку-2, що насправді не є економічним питанням, а є питанням політичної експансії Росії", - підкреслив Порошенко.

Глава Української держави наголосив, спільним інтересом для цивілізованого світу сьогодні має бути протистояти Росії, яка, за його словами, "хоче знищити нашу єдність і наші демократії".

Читайте також: Президент: Маємо показати Росії, яка буде ціна агресії проти Донбасу і Криму

"Ми маємо показати, що Європа — це континент миру, стабільності й співпраці", - зазначив він і додав, що ані політика, ані бізнес чи спорт не можуть жити окремо від цінностей.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко 16-17 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині для участі у 54-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-