Президент: Маємо показати Росії, яка буде ціна агресії проти Донбасу і Криму

Президент: Маємо показати Росії, яка буде ціна агресії проти Донбасу і Криму

Укрінформ
Україна на даний час є визначальним полем битви для європейської системи безпеки, і в цьому контексті Україна — щит і меч Європи.

Про це під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції у п'ятницю заявив Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Компромісні цінності і принципи швидко трансформуються у більшу агресію... Це може для декого дивно звучати, але сьогодні Україна - ключове поле битви для європейської системи безпеки, і в цьому контексті Україна - це щит і меч Європи. Тому, підтримуючи Україну, ви підтримуєте суверенітет, територіальну цілісність і незалежність ваших країн. Україна має дуже великий потенціал, щоб протистояти російській агресії", - сказав Порошенко.

Він наголосив, що санкції працюють, і "коли ми посилюємо санкції, ми прискорюємо процес реінтеграції Донбасу в Україну".

Читайте також: Москва хоче обмежити миротворців ООН функцією ескорту – Порошенко

"Ми маємо показати Росії, яка буде ціна їхньої агресії проти Донбасу і Криму. Ми, політики, маємо стояти разом в цьому і протистояти тиску лобістів", - додав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-