Україна і Польща продовжать

Україна і Польща продовжать "історичний" діалог і спільну роботу - Розенко

Відео
Укрінформ
Україна і Польща продовжать діалог і спільну роботу щодо врегулювання складних історичних питань та нещодавно прийнятого в Польщі закону про Інститут національної пам’яті.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко по завершенні переговорів з віце-прем’єр-міністром, міністром культури і національної спадщини Республіки Польща Пьотром Глінським, повідомила у Facebook прес-служба Посольства України у Польщі.

"Переговори завершені. Але не закінчені. Порушили низку важливих для українсько-польських відносин питань: загрози нового Закону про Інститут національної пам'яті, захист прав і свобод українців Польщі, відновлення сплюндрованих і зруйнованих пам'яток, проведення спільних заходів: конференцій, зустрічей, консультацій, пошукових робіт тощо.  Діалог і спільна робота буде продовжена", - сказав Розенко.

Читайте також: “Історичний” закон може бути змінений - Моравецький

Він додав, що українська сторона буде рада бачити пана Глінського в Києві.

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого у Варшаві проходили переговори української та польської делегацій на чолі з віце-прем'єрами України та Польщі Павлом Розенком та Пьотром Глінським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-