Парубій достроково закрив ранкову Раду - бракує голосів

Парубій достроково закрив ранкову Раду - бракує голосів

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання парламенту.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, близько 11:44 спікер заявив про закриття пленарного засідання, обгрунтувавши рішення тим, що в залі бракує голосів для ухвалення законопроектів, внесених у порядок денний.

Зокрема, Рада провалила голосування за законопроект № 0170 "Про ратифікацію Торговельної угоди між Урядом України та Урядом Королівства Таїланд", яка сприятиме збільшенню українського експорту.

Водночас депутати не підтримали проект постанови, який передбачав скасування рішення Верховної Ради про ухвалення закону "Про приватизацію державного майна".

Як повідомляв Укрінформ, першим блоком традиційно стояли на порядку денному питання ратифікації документів. Так, парламент мав намір ухвалити законопроект № 0170 "Про ратифікацію Торговельної угоди між урядом України та урядом Королівства Таїланд", законопроект № 0171 "Про ратифікацію Договору між Україною та Королівством Таїланд про взаємну правову допомогу у кримінальних справах", законопроект № 0172 "Про ратифікацію Угоди між Україною та Португальською Республікою про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом" і проект закону № 0168 "Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про внесення змін до Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про взаємний захист секретної інформації".

Читайте також: Рада відмовилась скасувати закон про приватизацію

Рада також планувала розглянути проекту постанови № 7434 "Про Заяву Верховної Ради України "Про засудження випробувань зброї масового ураження Корейською Народно-Демократичною Республікою".

У першому читанні депутати мали намір розглянути проект закону № 6647 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо порядку виїзду дитини за межі України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-