Яценюк розповів, чого очікує від голосування щодо Антикорупційного суду

Яценюк розповів, чого очікує від голосування щодо Антикорупційного суду

Укрінформ
Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк висловив упевненість, що законопроект про Антикорупційний суд буде прийнятий Верховною Радою у відповідності до рекомендацій Венеціанської комісії.

Про це він сказав у вівторок, під час візиту до Вашингтона, передає власний кореспондент Укрінформу.

"На зустрічах (у американській столиці – ред.), звичайно порушувалося питання про Антикорупційний суд. Я думаю, що український парламент проголосує за цей законопроект, який буде відповідати критеріям Венеціанської комісії",- зазначив партійний лідер.

Читайте також: Порошенко просить ВР негайно взятися за створення Антикорупційного суду

Проте, за його словами, на питання боротьби з корупцією треба дивитися ширше.

"Це не тільки НАБУ, не тільки НАЗК, не тільки Антикорупційний суд, це – в першу чергу питання приватизації, питання дерегуляції, питання зменшення бюрократії й захисту прав інвесторів", - зауважив український політик.

Читайте також: До проекту Виборчого Кодексу подали рекордні 4400 поправок - Парубій

Він також наголосив на необхідності для України залучити більше іноземних інвесторів, які, за його словами "дадуть можливість заробляти більше, платити більше й мати відповідним чином менший рівень корупції".

Як повідомляв Укрінформ, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк 6-7 лютого перебуває з візитом у Вашингтоні, де вже відбулися ряд його зустрічей у Державному департаменті, Пентагоні, Конгресі Сполучених Штатів Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-