Гройсман запевняє, що давно провів би кадрові зміни в уряді, якби міг

Гройсман запевняє, що давно провів би кадрові зміни в уряді, якби міг

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевняє, що вже давно провів би кадрові зміни в уряді, якби ухвалення рішення про призначення та звільнення міністрів залежало від нього.

Про це він сказав під час спільного з Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Зрозуміло, що це не є одноосібним рішенням Прем’єр-міністра. Якби це було одноосібне рішення моє, то воно було б дуже швидко прийнято”, - заявив Гройсман.

Він нагадав про те, що нині є один член уряду зі статусом в.о. - це в.о міністра хорони здоров'я Уляна Супрун, а також є двоє міністрів, яких Верховна Рада досі не звільнила, хоча заяви про відставку подані ще у минулому році.

Читайте також: Гройсман сказав, коли Рада зможе взятися за військові пенсії

“Відбуваються консультації, і подивимося, що буде потрібно для того, щоб визначити остаточні кандидатури на ті посади, по яким будуть звільнення міністрів або, може, хтось залишиться працювати”, - додав Прем’єр-міністр.

Як повідомляв Укрінформ, міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий написав заяву про відставку та подав її до Верховної Ради 23 травня 2017 року, а 31 травня заяву про відставку з посади за станом здоров’я написав міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-