Кабмін сьогодні планує схвалити зміни до Бюджетного кодексу

Кабмін сьогодні планує схвалити зміни до Бюджетного кодексу

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні у середу планує затвердити план заходів з реалізації Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції на 2018 рік.

Про це йдеться в порядку денному засідання, опублікованому на сайті уряду.

Окрім того, планується схвалити законопроект "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України" та проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запровадження середньострокового бюджетного планування".

Уряд розгляне також проекти указів Президента щодо призначення стипендій імені Тараса Шевченка учням загальноосвітніх навчальних закладів і довічних державних стипендій видатним діячам освіти.

Крім того, члени Кабміну розглянуть проекти постанов уряду щодо внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України; щодо питання соціальної підтримки осіб, звільнених з полону;  про  затвердження критеріїв оцінки допустимості державної допомоги на відновлення платоспроможності та реструктуризацію суб'єктів господарювання.  

Читайте також: Гройсман ініціює запуск швидкісного інтернету в школах

Урядовці також розглянуть проекти розпоряджень щодо затвердження складу Конкурсної комісії з відбору членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти; про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок; щодо  доручення на здійснення державних зовнішніх запозичень у 2018 році.      

Серед питань порядку денного - схвалення Концепції розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та схвалення проекту листа Уряду України до Європейського інвестиційного банку щодо проекту "Механізм гарантування в рамках політики добросусідства ЄС".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-