Наближення виборів не зупинить реформ – Порошенко

Наближення виборів не зупинить реформ – Порошенко

Фото
Укрінформ
Україна продовжить здійснення вже розпочатих і нових реформ попри наближення нового циклу виборів.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у виступі на "Українському сніданку" в Давосі, організованому Фондом Віктора Пінчука, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо важливі досягнення в рамках "осені реформ", але цього ще недостатньо. Ми не збираємося зупинятися і зупиняти свій прогрес навіть з огляду на те, що невдовзі в Україні пройде новий цикл виборів", - сказав Порошенко.

Робочий візит Петра Порошенка до Швейцарії / Фото: Михайло Палінчак ,Укрінформ

Він додав, що Україна продовжуватиме співпрацю з Міжнародним валютним фондом. У цьому контексті Порошенко повідомив, що під час зустрічі з очільниками МВФ було встановлено "чітку дату, що і коли має відбуватися, у тому числі й прогрес у створенні Антикорупційного суду".

Читайте також: Меркель у Давосі застерегла від протекціонізму та "отрути для суспільства"

Президент також повідомив, що Україна планує здійснити реформу у податковій сфері, зокрема замінити податок на дохід податком на виведений капітал. Окрім того, ми працюватимемо над створенням Національного бюро фінансових розслідувань, яке чітко концентруватиметься на аналітичних послугах, і "жодний інший правоохоронний орган не зможе навіть постукати в  двері бізнесу", зазначив глава держави.

"Ми плануємо створити ефективну систему, яка захищатиме інвесторів", - акцентував Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-