Кабмін у четвер займеться зарплатами чиновників і суддів

Кабмін у четвер займеться зарплатами чиновників і суддів

Укрінформ
Кабінет міністрів України у четвер на засіданні має намір розглянути проект постанови про впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2018 році.

Як зазначається у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, доповідатиме це питання міністр соціальної політики Андрій Рева.

 Він також запропонує колегам встановити розмір грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2018 році.

Окрім цього, урядовці планують затвердити проект угоди з урядом Республіки Білорусь про співробітництво в галузі авіаційного пошуку і рятування, а також погодити підписання меморандуму з урядом Китайської Народної Республіки про отримання безоплатної допомоги.

Читайте також: Кабмін переніс засідання

Не виключено, що на пропозицію міністра культури Євгена Нищука уряд внесе деякі об'єкти культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

Кабмін також має намір підтримати законопроекти, які найближчим часом будуть внесені на розгляд Верховної Ради. Зокрема, зміни до деяких законодавчих актів щодо врегулювання питань авторського права і суміжних прав та зміни до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правової охорони винаходів і корисних моделей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-