Мінагро обрало вісім реформаторів з-поміж 1077 претендентів

Мінагро обрало вісім реформаторів з-поміж 1077 претендентів

Укрінформ
У Міністерстві аграрної політики та продовольства за результатами відкритих конкурсів на посади фахівців з реформ відібрали 8 осіб.

Про це Укрінформу повідомили у Департаменті кадрового забезпечення та роботи з персоналом міністерства.

«В Міністерстві аграрної політики та продовольства України було оголошено 6 конкурсів на заміщення 22 вакантних посад фахівців з питань реформ, за цей період надійшло 1077 пакетів документів від кандидатів. За результатами проведених конкурсів визначено 8 переможців на зайняття вакантних посад», - зазначили у міністерстві.

У відомстві нагадали, що рішення про призначення або відмову у призначенні на посади державної служби ухвалюється за результатами спеціальної перевірки. Станом на 18 січня в Мінагрополітики офіційно призначено на посади трьох осіб.

Читайте також: У держагентство з питань е-урядування узяли 9 реформаторів

У січні - лютому Міністерство аграрної політики та продовольства планує провести конкурс на зайняття 5 вакантних посад фахівців з питань реформ до директорату стратегічного планування та євроінтеграції та директорату безпечності та якості харчової продукції.

«Водночас повідомляємо, що основною проблемою під час проведення конкурсного відбору на посади фахівців з питань реформ є недостатній рівень спеціальних знань сфери діяльності та відсутність професійного досвіду у кандидатів», - додали у відомстві.

Як повідомляв Укрінформ, на роботу в Секретаріат Кабінету міністрів України за результатами проведення відкритих конкурсів уже набрали 14 фахівців з питань реформ, у Мінсоцполітики - 31 фахівця, Мін'юст - 20, Міносвіти - 14, Мінкультури - 2.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман протягом минулого року неодноразово заявляв про намір у рамках реформування Кабміну восени 2017 року привести близько тисячі нових співробітників.

Уряд 18 серпня минулого року затвердив нормативні акти, які дозволили провести наступний етап реформи державного управління - реформування міністерств. На початку вересня стартували конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також у Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування. У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, було створено нові функціональні підрозділи — директорати.

У межах реформи було відкрито портал, на якому всі зацікавлені можуть ознайомитися з вакансіями та подати документи онлайн.

Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко нещодавно заявив, що реформування пілотних міністерств буде завершене у першому півріччі 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-