Парубій назвав найважливіше рішення Ради в 2017

Парубій назвав найважливіше рішення Ради в 2017

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає визначення парламентом пріоритетом зовнішньої політики вступу у НАТО найважливішим рішенням Ради у 2017 році.

Про це він сказав в інтерв’ю українським телеканалам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На моє переконання найважливішим рішенням цього року - це було рішення Верховної Ради України про те, що вступ України в НАТО є ключовою прерогативою зовнішньої політики України", - зазначив спікер.

Він нагадав, що колись цей курс "намагались піддати ревізії". "Але на сьогоднішньому етапі це рішення парламенту, на моє переконання, було найважливішим", - додав він.

Парубій нагадав перелік реформ, прийнятих парламентом. Зокрема, він згадав реформу освітню, "яка викликала багато дискусій", медичну, законодавче завершення судової реформи, пенсійну реформу і початок виборчої реформи.

Читайте також: Парубій підписав закон про продовження мораторію на продаж землі

Також він назвав важливими рішення парламенту щодо квот на український продукт на телебаченні, рішення щодо питань національної пам’яті.

Як повідомлялось, в червні 2017 року Верховна Рада підтримала законопроект №6470, який закріплює зовнішньополітичний курс України, де пріоритет – вступ до НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-