Саакашвілі отримав голландську візу – ЗМІ

Саакашвілі отримав голландську візу – ЗМІ

Оновлено
Укрінформ
Нідерланди видали екс-президентові Грузії, колишньому голові Одеської ОДА і лідерові "Руху нових сил" Міхеілу Саакашвілі візу на підставі права на "возз'єднання сім'ї".

Про це повідомляє грузинське інформаційне агентство ІнтерПресНьюс з посиланням на голландське видання The Telegraaf.

"Міністерство юстиції і безпеки Нідерландів підтвердило видачу візи для екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі", - йдеться у повідомленні.

Саакашвілі отримав візу через посольство Королівства Нідерландів у Києві.

Візу було надано на підставі права на "возз'єднання сім'ї", оскільки Саакашвілі одружений на  нідерландській підданій Сандрі Рулоф і у подружжя двоє дітей.

Як повідомлялося, Саакашвілі, позбавлений громадянства України у липні цього року, був затриманий 5 грудня в Києві у рамках кримінальної справи про сприяння учасникам злочинних організацій та приховання їхньої злочинної діяльності.

Читайте також: Екстрадиція Саакашвілі: Петренко каже, що в адвокатів закінчилися інструменти затягування

11 грудня Печерський районний суд Києва відпустив Саакашвілі на час розслідування, не обравши йому ніякого запобіжного заходу.

22 грудня Саакашвілі чекають на допиті у Службі безпеки України, проте адвокати політика направили до СБУ звернення з проханням перенести його допит у зв'язку з розглядом апеляційної скарги Генпрокуратури в Апеляційному суді Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-