Е-декларацію ще одного народного депутата повністю перевірять

Е-декларацію ще одного народного депутата повністю перевірять

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку е-декларацій ще восьми посадовців, у тому числі двох обласних прокурорів та народного депутата члена депутатської групи  Віктора Развадовського.  

Про це повідомляє прес-служба НАЗК. 

"Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку декларацій ще 8 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 та 2016 роки – всього 12 декларацій. Рішення про це були прийняті на засіданні Національного агентства сьогодні (8 грудня - ред.)", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Суд перевірить законність призначення Ситника директором НАБУ

Як поінформували у НАЗК, серед суб’єктів декларування, щодо яких розпочнуть перевірку, перший заступник прокурора Чернігівської області Юрій Балєв (за 2015 та 2016 роки), заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар (за 2016 рік), прокурор Миколаївської області Тарас Дунас (за 2015-2016 роки), прокурор Чернігівської області Володимир Комашко (за 2015 та 2016 роки), міський голова міста Суми Олександр Лисенко (за 2015 та 2016 роки), народний депутат від партії "Відродження" Віктор Развадовський (за 2015 рік).  

Крім того, Національне агентство прийняло рішення про подовження терміну повної перевірки декларацій 17 суб’єктів декларування на додаткові 30 календарних днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-