У БПП планують впоратися з бюджетом-2018 ще до ночі

У БПП планують впоратися з бюджетом-2018 ще до ночі

Укрінформ
Голова фракції партії "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов вважає, що бюджет-2018 буде ухвалено у четвер, 7 грудня, можливо, не до 18.00, але й не вночі.

Про це він сказав у коментарі журналістам у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що бюджет ми ухвалимо, можливо, не до 18.00, але це не буде вночі", - заявив він.

За словами Герасимова, завдяки тому, що бюджет внесено до парламенту вчасно і нині не йдеться про його обговорення з чистого аркуша, на даний час немає серйозних проблем, які б завадити його ухваленню.

Читайте також: Парубій відкрив Раду, в залі зареєструвалися 333 депутати

Народний депутат зауважив, що вранці на засіданні фракції обговорювались вже "остаточні позиції до бюджету", оскільки усі суттєві пропозиції вдалося узгодити раніше.

"Багато позицій було узгоджено попередньо і зараз узгоджуються вже остаточні позиції, щоб найбільш ефективно використовувати гроші, які заробляє держава. Я вважаю, що сьогодні, і не вночі, можливо, навіть на 18.00, давайте сподіватися, бюджет країни на 2018 рік буде ухвалено. Поки що серйозних фундаментальних проблем, які б завадили нам у прийнятті бюджету, я не бачу", - сказав Герасимов.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада розгляне у четвер, 7 грудня, у другому читанні законопроект №7000 "Про Державний бюджет України на 2018 рік".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-