БПП може виключити з фракції депутатів-

БПП може виключити з фракції депутатів-"визволителів" Саакашвілі

Укрінформ
Глава фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов допускає виключення із фракції народних депутатів, які фігурували у заяві генпрокурора Юрія Луценка про можливу причетність до втечі Міхеїла Саакашвілі з-під варти.

Про це Герасимов сказав журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо вони визнають свою помилку, ми готові визнавати і далі, що вони є членами нашої фракції. Якщо вони цієї помилки не визнають, то я обов'язково зберу фракцію вже на цьому тижні і ми будемо радитися з колегами і приймати відповідне рішення", - підкреслив голова фракції.

Разом із тим, він зазначив, що у депутатів є право на помилку через непоінформованість із справжньою діяльністю Саакашвілі.

"Ми визнаємо право на помилку, тому я щиро звертаюся до тих народних депутатів, які сьогодні згадувалися, можливо вони помилилися, можливо вони не знали, хто такий Саакашвілі, і можливо вони отримували гроші Курченка і не знали, що це гроші Курченка-Януковича. Ну, всяке буває, ви знаєте", - наголосив Герасимов.

Читайте також: Вісім депутатів перевірять через втечу Саакашвілі з-під варти

Як повідомлялося, генеральний прокурор Юрій Луценко у вівторок повідомив, що правоохоронні органи перевірять можливу причетність народних депутатів, зокрема Мустафи Найєма, Сергія Лещенка, Світлани Заліщук, Юрія Дерев'янка до втечі Саакашвілі з-під варти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-