Президент Індонезії планує відвідати Україну в 2018 році

Президент Індонезії планує відвідати Україну в 2018 році

Укрінформ
В Україні очікують на візит президента Індонезії Джоко Відодо у 2018 році.

Питання майбутнього візиту було порушено у ході церемонії прийняття вірчих грамот Президентом України Петром Порошенком  від  послів Індонезії, В’єтнаму, Австралії та Іспанії. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"У ході спілкування з послом Республіки Індонезія паном Юдді Кріснанді Глава держави наголосив на перспективах розвитку партнерських відносин між країнами у політичній, торговельно-економічній та гуманітарній сферах, зокрема у контексті домовленостей, досягнутих за підсумками здійсненого Президентом України державного візиту до Індонезії у 2016 році... Співрозмовники обмінялися думками щодо поглиблення взаємодії у рамках міжнародних організацій. Було порушено питання майбутнього візиту Президента Індонезії до України вже наступного року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Слідом за "сирійською" Трамп може зробити "українську" помилку - Washington Post

Також було обговорено питання підготовки до проведення чергового засідання Міжурядової українсько-індонезійської комісії з економічного та технічного співробітництва, яке має відбутися у 2018 році в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-