Порошенко обговорив з прем’єром Данії мандат миротворців ООН на Донбасі

Порошенко обговорив з прем’єром Данії мандат миротворців ООН на Донбасі

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко обговорив з Прем’єр-міністром Данії Ларсом Льокке Расмуссеном безпекову ситуацію на Донбасі та мандат майбутньої миротворчої місії ООН.

Зустріч лідерів відбулася у рамках П’ятого саміту “Східного партнерства”, повідомляє прес-служба глави держави. 

“Президент поінформував главу уряду Данії про розвиток безпекової ситуації на Донбасі та привернув увагу до нещодавнього загострення в окремих районах Луганської області. Сторони скоординували позиції щодо мандату майбутньої миротворчої місії ООН на Донбасі”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, співрозмовники відзначили спільність підходів до реалізації проекту "Північний потік-2", важливою складовою яких є безпековий вимір.

Читайте також: Після агресії РФ світ до “старої нормальності” вже не повернеться - Порошенко

Глава держави також подякував данському уряду за незмінну підтримку України, нещодавнім проявом чого стало приєднання Данії до співавторів проекту Резолюції Генеральної асамблеї ООН про порушення прав людини в окупованому Криму.

Також Порошенко привітав ініціативу уряду Данії провести другу Міжнародну конференцію з питань реформ в Україні у 2018 року в Копенгагені.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко 23-24 листопада перебуває з робочим візитом у Брюсселі, де проходить П’ятий саміт “Східного партнерства”. Пленарне засідання саміту проходило у закритому для преси режимі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-