Полторак обговорив із Фріланд миротворчу місію ООН для Донбасу

Полторак обговорив із Фріланд миротворчу місію ООН для Донбасу

Укрінформ
Україні необхідна підтримка канадської сторони під час вирішення питання застосування миротворчої місії ООН на Донбасі.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак під час зустрічі з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд, написав він на своїй сторінці у Facebook

"Сьогодні під час зустрічі з міністром закордонних справ Канади пані Христею Фріланд обговорювалися питання подальшого двостороннього співробітництва країн-партнерів, а також бачення української сторони щодо застосування миротворчої місії ООН на Донбасі. Я поінформував пані Фріланд про поточну ситуацію в країні та реформи, які тривають в оборонному відомстві", - зазначив він.

Читайте також: Канада збільшить свій внесок до миротворчих зусиль ООН – Трюдо

Полторак висловив упевненість, що лише кардинальні рішення можуть дати позитивний результат. "Ми багато зробили, але ще багато реформ попереду. Важко проводити реформи, коли тривають бойові дії і гине мирне населення, гинуть військовослужбовці. Нам необхідна підтримка канадської сторони під час вирішення питання застосування миротворчої місії ООН на Донбасі. Ми маємо таку підтримку у багатьох питаннях, вдячні за розуміння, довіру і віру, що Україну чекає мирне майбутнє", - зазначив він. 

Міністр додав, що хоче продовжити грунтовну співпрацю наступного року. "Я запросив пані Фріланд відвідати Україну, і вона прийняла запрошення. В Україні знають пані Фріланд як справжнього друга, і завжди чекають із великим задоволенням", - додав міністр.

Фото: ФБ Полторака

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-