Мін'юст представив обраних керівників двох директоратів

Мін'юст представив обраних керівників двох директоратів

Фото
Укрінформ
Міністерство юстиції обрало переможців конкурсу на посади генеральних директорів стратегічного планування та європейської інтеграції та з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності і планує до кінця року завершити формування цих підрозділів.

Про це під час представлення керівників генеральних директоратів в Укрінформі сказала перший заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова.

«Сьогодні ми дуже раді презентувати 2 молодих і талановитих переможців нашого конкурсу – це Зайченко Юлія Іванівна, яка набрала найбільшу кількість балів - 21,7 балів і перемогла на посаду генерального директора Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції, та Владислав Вікторович Власюк, який переміг на посаду директорату з прав людини», - повідомила вона. 

Юлія Зайченко
Юлія Зайченко
Читайте також: Вакансії міністерств: конкурс у директорати – 30 осіб на місце
Владислав Власюк
Владислав Власюк

Севостьянова підкреслила, що обидва кандидата мають як українську, так і зарубіжну освіту, а також значний досвід попередньої роботи в науковій і професійній сферах, займають активну громадську позицію. За її словами, оголосивши конкурс на початку осені цього року, міністерство отримало 115 заяв лише на 2 посади генеральних директорів цих двох підрозділів. Далі за результатами відбору за документами до участі в тестуванні було допущено 68 кандидатів і вже в подальшому конкурсна комісія розглядала результати тестів на знання законодавства та загальні здібності. Також кандидати проходили іспити на складання ситуаційних завдань, проходили співбесіди.

Окрім того, Севостьянова зазначила, що переможці конкурсного відбору за підтримки Європейського Союзу будуть мати достойну оплату праці. 

Як повідомлялось, 18 серпня уряд затвердив низку нормативних актів, що відкривають наступний етап реформи державного управління - реформування міністерств. Зокрема, Кабмін дозволив розпочати конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування.

У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, створюються нові функціональні підрозділи - директорати, що відповідатимуть за формування державної політики та стратегічне планування.

Конкурси на посади в міністерствах почали оголошувати у вересні, але кожне міністерство проводить конкурси на посади у відповідності із власним графіком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-