Гройсман закликав Канаду надати Україні оборонну зброю

Гройсман закликав Канаду надати Україні оборонну зброю

Укрінформ
Дипломатичні перемовини стосовно припинення російської агресії на Донбасі і в Криму будуть значно ефективнішими, якщо збільшити військову міць України.

Про це під час спільного засідання Постійних комітетів парламенту Канади із питань міжнародної торгівлі та національної оборони заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми прихильники того, аби це було врегульовано політико-правовим, дипломатичним шляхом, але ми точно знаємо, що наша військова потужність буде дуже вагомим аргументом на користь видворення російських військ з території України", - сказав Гройсман.

З огляду на це, він закликав Канаду надати Україні сучасне оборонне озброєння. "Нам дійсно потрібне збільшення нашої військової потужності, і мова тут йде про оборонне озброєння. Чим більше і ефективніше ми будемо оборонятися – тим краще це стримуватиме будь-яку агресію з боку РФ", - наголосив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Трамп затягує питання зброї для України - WP

Гройсман високо оцінив канадську допомогу і закликав розширити її. "Ми високо цінуємо внесок, який робить Канада в навчання наших військових і загалом у співпрацю. Однак ми вважаємо абсолютно правильним кроком забезпечення нас високотехнологічним оборонним озброєнням, яке буде символом і системою стримування агресії з боку РФ", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-