Парубій - Волкеру: Для нас важливо, аби санкції проти РФ зачепили енергосектор

Парубій - Волкеру: Для нас важливо, аби санкції проти РФ зачепили енергосектор

Укрінформ
Україна високо цінує запроваджений Сполученими Штатами пакет санкцій проти Російської Федерації і вважає, що він має розширюватися і на енергетичний сектор, а також очікує рішення про надання Україні летальних озброєнь.

Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій на початку зустрічі зі спецпредставником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером, який прибув з візитом до Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для нас дуже важлива позиція продовження і посилення санкцій проти Російської Федерації. Ми глибоко цінуємо той пакет санкцій, який був впроваджений Сполученими Штатами в останній період. Для нас дуже важливо, щоб санкції зачепили і енергетичний сектор", - сказав Парубій.

Читайте також: Муженко про летальну зброю: Чекаємо рішення Трампа

Він зазначив, що Україна і країни Центральної і Східної Європи є категоричними противниками будівництва Північного потоку-2, і в цьому позиції країн збігаються.

"Ми вважаємо, що санкції мають розширюватися і посилюватися, і, звісно, ми чекаємо рішення про надання Україні летального озброєння", - акцентував Парубій.

Він додав, що для України це має дуже важливе значення не тільки у військово-технічному плані, а й у символічному, як ознака єдності у нашій боротьбі проти агресії і порушенні світового порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-