Аваков заявляє, що не має жодних конфліктів із Порошенком

Аваков заявляє, що не має жодних конфліктів із Порошенком

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що ніяких конфліктів у нього з Президентом Петром Порошенком немає.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна", коментуючи повідомлення у ЗМІ про начебто конфлікт, який виник між ним і Президентом стосовно акції під Верховною Радою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У ЗМІ багато інформації з'являється: інколи смієшся, інколи не смішно. Ситуація, що склалася під Верховною Радою, звичайно обговорювалась, але ніякого конфлікту з Президентом у мене немає. Ми абсолютно по-дружньому зідзвонюємось, у нас дружні відносини, які склалися ще з часів Майдану. При цьому у мене є своя точку зору з цілої низки питань, і це моя робота - цю точку зору просувати, а робота Президента і інших функціонерів - дискутувати стосовно цієї точки зору", - зазначив Аваков.

Читайте також: Аваков: Намети під Радою профінансував соратник Януковича

За його словами, представники органів державної влади  час від часу збираються і обговорюють актуальні питання, і не все завжди відбувається гладко, але з Президентом жодного скандалу, безперечно, не було. "Державні діячі час від часу збираються і обговорюють актуальні питання. І це нормально. І дійсно обговорення всіх цих питань не проходить легко, але обговорення це відбувається в рамках звичайної робочої дискусії", - сказав міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-