Протести під Радою: Геращенко поставила Соболєву ультиматум

Протести під Радою: Геращенко поставила Соболєву ультиматум

Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко вимагає від одного з організаторів акції під Радою нардепа Єгора Соболєва негайно розблокувати центральні вулиці столиці.

Про це Геращенко написала у Facebook.

“Мій ультиматум Соболєву.

Протягом п'яти робочих днів :

1. Сплатити суму зламаних у ВР мікрофонів. Можна з грошей, виділених на "акціі протесту". Це державне майно і до нього треба ставитися краще, ніж до свого особистого . Неважливо, хто псує держмайно - корупціонери чи антикорупціонери, покривати збитки державі мають і ті, й інші.

2. Зняти з себе Державний прапор і перестати використовувати його як плащ гладіатора з дитячих коміксів чи банний рушник.

3. Негайно прибрати Маріїнський палац і дати можливість киянам і гостям столиці насолодитися золотою осінью в найкращому київському парку.

4. Негайно прибрати свій хлам з проїжджої частини і розблокувати рух автомобілів в місті, яке потерпає від корок.

5. Взяти публічну відповідальність на себе і своїх подєльніков з фракціі відповідальність за редути на Донбасі, які нанесли збитки українському бюджету в розмірі 1% ВВП на 2017 рік і відтермінували звільнення заручників.

Читайте також: Поліція з’ясувала особу чоловіка, що ніс зброю і радіостанцію під Раду

Інших учасників цього лицедійства я в минулому житті не знала ( Єгор колись був дуже хорошим економічним журналістом.) Тому до іншого цирку в мене запитань і ультиматумів немає. Всі інші єврооптимісти, які тіпа відмежувалися- поводяться як завжди, спочатку влаштовують провокацію, потім в кущі. Так було завжди, остання ганьба на кордоні, де шматували наших прикордонників, в вони тіпа не при чьому.

Як і у всіх притомних людей. Захоплююся витримкою Нацполіції.

Р. S. Також в мене ультиматум до Самопомочі- вгамуйте своїх депутатів , в вас же там жорстка дисципліна. І дайте Києву нормально працювати наступний тиждень, без заблокованої центральної вулиці і без зараженого парку”, - написала перший віце-спікер.

Як повідомлялося, група нардепів на чолі з першим заступником голови Верховної Ради Іриною Геращенко підготувала запит спікеру парламенту Андрію Парубію надати інформацію про вартість пошкоджених мікрофонів президії Ради і розслідувати інцидент з димовою шашкою, що стався на пленарному засіданні 5 жовтня під час розгляду законопроектів щодо Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-