Порошенко розповів про

Порошенко розповів про "друге дихання" у новому політичному сезоні

Укрінформ
З початку осіннього політичного сезону Президент, уряд і парламент продемонстрували друге дихання ефективної взаємодії в проведенні реформ.

Про це глава держави заявив у п'ятницю, виступаючи перед прикордонниками 10 мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби в Бортничах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З початку осіннього політичного сезону ми продемонстрували друге дихання ефективної взаємодії Президента, парламенту і уряду в проведенні реформ. Щоправда, на відміну від пенсійної реформи, яка демонструє позитивний ефект з перших днів, інші реформи дадуться взнаки і принесуть відчутні і корисні для суспільства результати лише через декілька років. Але від цього вони не менш важливі", - сказав Президент.

Серед таких важливих реформ Порошенко назвав освітню реформу та судову.

Читайте також: Президент просить КС не зволікати з депутатською недоторканністю

"Це освітня реформа, яка якісно сприяє підвищенню рівня освіти українців, в тому числі і захищає українську мову. І це завершення судової реформи, яка захищає право українців на справедливість і робить рішучі кроки в створенні інвестиційного клімату", - зазначив він.

Президент висловив сподівання, що найближчими днями, коли надійде йому на підпис закон про завершення судової реформи, буде презентовано і новий склад Верховного суду України, в якому представлені і науковці, і правозахисники, і відомі адвокати, які мають досвід роботи з Європейським судом з прав людини. "Це буде якісно новий ступінь щодо забезпечення судового захисту українських громадян", - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-