Профільний комітет пропонує Раді ухвалити бюджет-2018 у першому читанні

Профільний комітет пропонує Раді ухвалити бюджет-2018 у першому читанні

Укрінформ
Комітет Верховної Ради України з питань бюджету рекомендує парламенту прийняти проект Держбюджету на 2018 рік у першому читанні.

Про це йдеться у висновку Комітету від 19 жовтня, опублікованому на сайті Ради. 

"Комітет Верховної Ради України з питань бюджету на своєму засіданні 18-19 жовтня 2017 року (протокол №118) розглянув питання щодо підготовки до першого читання проекту Закону України про Державний бюджет України на 2018 рік (реєстр. № 7000 від 15.09.2017 р.), поданого Кабінетом міністрів України... За підсумками розгляду питання Комітет з питань бюджету ухвалив рішення: рекомендувати Верховній Раді України проект постанови Верховної Ради України "Про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2018 рік", підготовлений Комітетом з питань бюджету, прийняти за основу та в цілому", - йдеться у документі.

Читайте також: Уряд виділив 30 мільйонів на програму доступного житла

Доповідачем на сесії Верховної Ради з цього питання виступатиме заступник голови Комітету з питань бюджету Сергій Мельник.

Відповідно до регламенту ВР, законопроект про Державний бюджет на наступний рік вважається прийнятим у першому читанні, якщо буде прийнято в цілому проект постанови Верховної Ради щодо висновків та пропозицій до законопроекту. Прийняті парламентом висновки та пропозиції до законопроекту про державний бюджет на наступний рік набувають статусу Бюджетних висновків Верховної Ради. 

Раніше планувалося, що Рада 19 жовтня може розпочати розгляд проекту Держбюджету-2018. Однак до порядку денного на 19 жовтня внесено розгляд медреформи, законопроекти щодо скасування депутатської недоторканності та виборчої реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-