Порошенко упевнений, що у Раді вистачить голосів за Антикорупційний суд

Порошенко упевнений, що у Раді вистачить голосів за Антикорупційний суд

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко висловлює упевненість, що Верховна Рада ухвалить законодавство про створення Спеціалізованого антикорупційного суду, ураховуючи рекомендації Венеціанської комісії.

На цьому він наголосив, відповідаючи на запитання депутатів ПАРЄ у середу у Страсбурзі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Я твердо вважаю, що ми маємо більшість для створення Антикорупційного суду як певного символу. На жаль, як ви знаєте, «диявол полягає у деталях». Тому, я вважаю, що надзвичайно важливо для усього парламенту, для усіх депутатів, і не лише для членів коаліції, проголосувати за це», - сказав Президент України.

Він зазначив, що усі політичні сили у парламенті повинні знайти компроміс щодо цього законодавства та представити проект Президенту.

Читайте також: Антикорупційний суд, а не палата – Венеціанська комісія дала свій висновок

«І я буду готовий негайно подати цей законопроект», - запевнив Порошенко.

Як повідомлялося, 10 жовтня Венеціанська комісія оприлюднила свій висновок щодо законопроектів про антикорупційні суди, які були направлені до комісії головою Верховної Ради України для проведення експертизи щодо відповідності внесених до парламенту законопроектів стандартам Ради Європи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-