"Самопоміч" уже пропонує Раді скасувати судову реформу

Укрінформ
Народні депутати від фракції "Самопоміч" та заступник голови парламенту Оксана Сироїд пропонують Раді скасувати судову реформу.

Проект постанови про скасування ухваленого Радою законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів" зареєстрований і опублікований на сайті парламенту.

Текст проекту постанови поки відсутній. 

Згідно з регламентом, рішення Верховної Ради можуть бути скасовані парламентом до підписання відповідного акту спікером.

У разі порушення встановленої регламентом процедури при розгляді й голосуванні проекту закону депутати можуть звернутися до головуючого на пленарному засіданні із заявою про порушення цього регламенту при розгляді й голосуванні питання, надати відповідну заяву протягом 2 днів і зареєструвати відповідний проект постанови про скасування рішення парламенту.

Без розгляду цього проекту постанови спікер не може підписати законопроект і направити на розгляд Президенту.

Читайте також: Рада ухвалила судову реформу

Як повідомлялося, 3 жовтня народні депутати ухвалили у цілому поданий Президентом законопроект "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів", який входить до пакету судової реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-