Климпуш-Цинцадзе розповіла про свої зустрічі у Торонто

Климпуш-Цинцадзе розповіла про свої зустрічі у Торонто

Укрінформ
Під час візиту до Торонто віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе обговорила формат майбутньої співпраці між Україною та Канадою.

Про це перебуваючи у Торонто розповіла кореспондентові Укрінформу сама Климпуш-Цинцадзе.

«Усі мої зустрічі були насамперед спрямовані на з’ясування того, як ми можемо далі рухатися у питанні наповнення всіх тих вже прокладених стежок в оборонній співпраці між Україною та Канадою, в економічному співробітництві та подальшій підтримці України Канадою в політичному контексті на світовому рівні», - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Читайте також: У жовтні відбудеться Українська торгова місія до Канади

Вона розповіла, що вже мала зустріч із главою парламентської групи дружби між Канадою та Україною Борисом Вжесневським, прем'єр-міністром провінції Онтаріо Кеслін Уїн, членами канадської Асоціації НАТО, виступила у військовому коледжі та поспілкувалася із проводом української громади Торонто. «Утім, насамперед я прилетіла, щоб підтримати нашу команду на Іграх нескорених і взяти участь у церемонії її закриття, аби наші хлопці відчували, наскільки це важливо для держави, наскільки ми стоїмо за ними і підтримуємо», - зазначила віце-прем'єр-міністр.

Читайте також: Канада вклала більше $200 млн у знищення хімічної зброї РФ - Фріланд

За її словами, візит до Торонто став продовженням ланцюжка контактів із керівництвом Канади, розпочатим іще в Києві.

«Якраз на цьому тижні був візит до України членів парламентського комітету Канади із питань оборони, з якими ми спілкувалися в Києві,  та міністра оборони Харджита Саджана. Разом це склало загальний пазл подальших кроків нашого співробітництва із Канадою», - підсумувала Климпуш-Цинцадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-