Порошенко запросив в Україну спецпредставників G7 з питань реформ

Порошенко запросив в Україну спецпредставників G7 з питань реформ

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликав країни Великої сімки відправити до України спецпредставників із питань реформ. 

Про це глава держави зазначив у Торонто під час спілкування з групою канадських депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Президент наголосив, що Україна просить від усіх країн Великої сімки призначити спеціальних представників, які сприяли б реформам", - сказав на зустрічі президент Конгресу українців Канади Павло Грод.

Він додав, що Порошенко попросив депутатів посприяти зменшенню рівню відмов українцям у канадських візах, який нині перевищує 30%. "Своєю чергою депутати найбільше цікавилися, як вони можуть допомогти Україні, та розпитували про статус впровадження реформ", - зазначив президент КУК.

Читайте також: Санкції проти РФ: Київ розраховує на Канаду під час її головування у G7

22-23 вересня Президент України разом із великою урядовою делегацією перебував з дводенним офіційним візитом у Канаді. В Торонто він зустрівся із прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, міністром закордонних справ Христею Фріланд, прем'єром провінції Онтаріо Кеслін Уїн, канадськими депутатами й сенаторами, а також місцевими підприємцями й громадою. Окрім цього, Порошенко привітав збірну України на Invictus Games.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-