Санкції проти РФ: Київ розраховує на Канаду під час її головування у G7

Санкції проти РФ: Київ розраховує на Канаду під час її головування у G7

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд обговорили поглиблення співпраці в оборонній сфері.

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво глави держави.

"Було обговорено можливі шляхи повної реалізації взаємовигідних можливостей, наданих Угодою про вільну торгівлю, а також подальшого поглиблення двостороннього співробітництва в оборонній сфері, включаючи підтримку України у питанні розбудови тісних партнерських відносин з НАТО", - йдеться у повідомленні.

Крім того, співрозмовники детально обговорили розвиток ситуації на Донбасі та стан реалізації Мінських домовленостей, скоординували підходи щодо реалізації ініціативи з розгортання миротворчої операції ООН на всій окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей.

Читайте також: Порошенко з Фріланд обговорюють миротворців на Донбасі та деокупацію Криму

"Було також висловлено очікування, що Канада займатиме принципову позицію і в питанні санкційного тиску на Москву, насамперед у контексті майбутнього головування у "Великій сімці", - наголосили у прес-службі Президента України.

Глава держави особливо відзначив підтримку Канадою імплементації реформ в Україні. Зокрема, Порошенко подякував Христі Фріланд за участь у Лондонській конференції з питань реформ в Україні в липні цього року, під час якої було оголошено про нові канадські проекти підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-