Судова реформа: Парубій хоче, аби завтра нардепи працювали до

Судова реформа: Парубій хоче, аби завтра нардепи працювали до "повного розгляду"

Укрінформ
Спікер ВР Андрій Парубій пропонує провести консультації, щоб завтрашнє засідання продовжити до завершення розгляду законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів", який входить до пакету судової реформи.

Про це він сказав під час засідання у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В цьому залі багато депутатів, які усвідомлюють, що цього тижня ми повинні розглянути також пенсійну реформу... У мене є прохання до фракцій, щоб зараз ви провели між собою консультації, і близько 17.00 я поставлю на голосування пропозицію, щоб завтра ми не завершували робочий день о 14.00, а продовжили наше засідання до завершення розгляду всіх правок (до законопроекту щодо судової реформи - ред.). Це дасть нам змогу у середу завершити всі правки і у четвер перейти до пенсійної реформи та до кібербезпеки", - сказав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні народні депутати розглянули 1110 з 4383 поправок до законопроекту "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів", який входить до пакету судової реформи.

Читайте також: Судова реформа: депутати розглянули 1110 поправок і пішли на перерву

Під час розгляду 19 вересня депутати не підтримали жодну з поправок, які також не були підтримані профільним комітетом. При голосуванні "за" було менше сотні народних обранців. Більше половини робочих місць у сесійній залі були порожні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-