Щорічний форум YES розпочинається у Києві

Щорічний форум YES розпочинається у Києві

Укрінформ
У Києві у четвер розпочинає роботу 14 Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Чи став світ новим? І що це означає для України?".

Відкриття заходу відбудеться на Бессарабському ринку в центрі Києва. Пленарні сесії форуму та робота спеціальних секцій проходитимуть у "Мистецькому арсеналі", повідомляє прес-служба YES.

У конференції, організованій міжнародним форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, візьмуть участь понад 350 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадянських активістів та експертів із 34 країн.

Серед головних тем форуму такі питання, як зрушення у геополітичному розподілі сил та зміни у світовій економіці. Окрему увагу буде приділено політиці нової американської адміністрації, глобальній безпеці, проблемам кібербезпеки, популізму та енергетичної безпеки.

Читайте також: МВФ: Зростання світової економіки - момент можливостей для України

За традицією, однією з найважливіших тем зустрічі YES стане Україна та її перспективи у світі. Дискусії будуть присвячені змінам, що відбуваються в країні, та викликам, що постають перед нею. Реформи в Україні, сприйняття України державами ЄС, можливі варіанти забезпечення національної безпеки України, шляхи збереження її територіальної цілісності, а також конфлікт між лідерами думок та особистими інтересами – на цих ключових темах фокусуватимуться спікери пленарних сесій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-