Порошенко не відвідає VIP-день Rapid Trident-2017 на Яворівському полігоні

Порошенко не відвідає VIP-день Rapid Trident-2017 на Яворівському полігоні

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у четвер візьме участь у діалозі високого рівня з бізнес-спільнотою, а в п’ятницю відкриє пленарні засідання 14-ї Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES).

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Адміністрації Президента. 

“Завтра запланована зустріч Президента України з діловою спільнотою”, - повідомив співрозмовник.

Захід відбудеться о 12 годині в готелі InterContinental Kyiv. Запланована участь у заході також керівництва уряду. Очікується, що під час діалогу високого рівня буде обговорено низку питань, пов'язаних з порядком денним реформ для поточного бізнес-сезону, зокрема, бюджетних та фіскальних питань, питання створення Служби фінансових розслідувань, судової реформи, поточного стану кібер-безпеки країни та ін. 

Читайте також: Порошенко і новий генсек ОБСЄ обговорили розміщення місії ООН на Донбасі

Крім того, 15 вересня Президент України візьме участь у пленарних засіданнях форуму YES, де виступить із промовою на тему ролі України у світі, що змінюється. 

Водночас в АП зазначили, що Порошенко не планує бути присутнім 15 вересня на VIP-дні, який проводиться у Центрі миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) в рамках українсько-американських командно-штабних навчань “Rapid Trident-2017” (“Стрімкий тризуб-2017”), де очікувалося його прибуття.

А 18 вересня Президент України розпочне візит до Сполучених Штатів Америки, де візьме участь у засіданні Генасамблеї ООН, на якому порушить питання щодо розміщення миротворчої місії на Донбасі. Також заплановані зустрічі Порошенка з представниками американського естеблішменту, зокрема міністром оборони США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-