Порошенко прийшов у Раду

Порошенко прийшов у Раду

Укрінформ
Президент Петро Порошенко прийшов на засідання Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно із порядком денним засідання глава держави виступить зі щорічним посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України.

Як повідомлялося, у травні Петро Порошенко розпорядився протягом трьох місяців підготувати проект свого щорічного послання до Верховної Ради. Підготувати проект звернення мала спеціально створена робоча група, якою керував глава Адміністрації Президента Ігор Райнін. За методичне та наукове забезпечення підготовки проекту послання відповідав радник глави держави, директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін.

Читайте також: Керівники держави привітали воєнних розвідників з професійним святом

Із попереднім зверненням до парламенту Порошенко виступав 6 вересня 2016 року.

Звернення Президента зі щорічними і позачерговими посланнями до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України передбачені Конституцією. Щорічні послання Президента до ВР є офіційними документами глави держави, у яких на основі аналізу внутрішнього і зовнішнього становища України визначаються найважливіші напрями економічного, політичного і соціального розвитку, передбачаються заходи щодо забезпечення прав і свобод людини і громадянина, вдосконалення нормативних механізмів регулювання суспільних відносин тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-