Парубій пророкує Раді

Парубій пророкує Раді "особливу осінь"

Фото
Укрінформ
Найголовнішим пріоритетом у роботі Верховної Ради України під час сьомої сесії залишиться національна безпека й оборона держави.

Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій 5 вересня на відкритті сьомої сесії парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Жодна реформа, жоден закон не варті нічого, якщо ми не захистимо Українську державу. Тому пріоритетом номер один для українського парламенту на цю сесію має залишатись національна безпека й оборона. Наш головний пріоритет - це збереження нашої державності, збереження України, адже незалежність і власна держава - це єдина гарантія безпеки всього народу», - зазначив Парубій.

Відкриття ВР. Фото: Данііл Шамкін, Укрінформ

При цьому він зауважив, що завдяки українським воїнам, які «зламали плани Путіна» і, жертвуючи собою, зупинили агресора в межах кількох районів Донецької та Луганської областей, «у нас є всі можливості захистити й утвердити незалежність України».

Читайте також: Парубій відкрив сьому сесію Ради

Разом з тим, на переконання голови Верховної Ради, ця осінь буде особливою, адже парламент повинен розглянути судову, освітню, пенсійну та медичну реформи. До того ж, Рада має вирішити питання кадрових призначень щодо Рахункової палати, омбудсмена, Центральної виборчої комісії, а також ухвалити держаний бюджет на 2018 рік.

Як повідомляв Укрінформ, сьома сесія ВР триватиме по 31 грудня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-