Робота з поширення українського мовлення на Донбасі має бути продовжена - Порошенко

Робота з поширення українського мовлення на Донбасі має бути продовжена - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко закликав міністра інформполітики Юрія Стеця, голову Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка й народних депутатів продовжити роботу з поширення українського мовлення на Донбасі.

Про це він заявив, виступаючи на відкритті радіотелевежі в Бахмутівці Луганської області, де перебуває з робочою поїздкою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я просив би і пана Стеця, і пана Артеменка, і наших партнерів - народних депутатів, щоб ми найближчим часом продовжили цю роботу, щоб кожному українському громадянину, який проживає на звільненій частині або на окупованій території, було гарантовано право на вільну інформацію, була забезпечена свобода слова", - зазначив глава держави.

На його думку, поширення українського телерадіомовлення на Донбасі сприятиме єднанню громадян і встановленню миру.

Водночас він нагадав, що голова ОДА та народні депутати приїздять на КПВВ, проводять прийоми громадян, які проживають на тимчасово непідконтрольній території, "щоб донести правду".

Читайте також: Президент відкрив телевежу, що покриває мовленням окупований Луганськ

"Дуже важливо, щоб люди побачили контрасти, які сьогодні демонструє Україна і які вони бачать на окупованій території - там безробіття, там величезні соціальні проблеми, є проблеми із забезпеченням ключових свобод, комендантська година, розбиті дороги, неможливість отримати медичну допомогу тощо", - підкреслив Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, Порошенко сьогодні відкрив відремонтований стратегічний міст через річку Сіверський Донець в Ізюмі Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-