У БПП сподіваються, що

У БПП сподіваються, що "Стіну" добудують попри скандал

Укрінформ
Народний депутат від БПП, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Олександр Бригинець сподівається, що затримання осіб, причетних до розкрадання коштів проекту “Стіна”, не зупинить будівництво цього об'єкту на кордоні з РФ.

Про це він написав у Фейсбуці.

“Не хотів би, щоб виявлені НАБУ факти розкрадання зупинили будівництво. Навпаки, виявлення розкрадачів, як на мене, повинно прискорити будівництво. Злочинці мають бути в тюрмі, будівельники будувати, а прикордонники - охороняти кордон”, - вважає депутат.

На його думку, інженерно-технічне облаштування українсько-російського державного кордону зробить неможливим незаконний перетин кордону диверсійно-розвідувальними групами, контрабандистами та біженцями, “яких з РФ з ЄС через Україну скоро бігтиме неміряно”.

Як повідомлялось, 8 серпня детективи НАБУ затримали шістьох осіб, причетних до розкрадання коштів проекту “Стіна”.

Читайте також: НАБУ затримало шістьох причетних до розкрадання коштів на “Стіну"

Серед затриманих - службові особи Державної прикордонної служби України та підприємств-підрядників. 

Розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів держбюджету під час реалізації проекту “Стіна” детективи НАБУ здійснюють з березня 2016 року. За версією слідства, внаслідок злочинних дій інтересам держави завдано збитків у розмірі понад 16 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-