"Бурштиновий" Поляков хоче перехресного допиту із Ситником

Укрінформ
Генпрокуратура порушила п`ять кримінальних проваджень щодо директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника за зловживання під час розслідування справи щодо незаконного видобутку бурштину.

Про це заявив журналістам народний депутат Максим Поляков після допиту в ГПУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є п`ять справ на Ситника. Провадження за ст. 370 Кримінального кодексу - це здійснення провокації щодо мене. Друга кримінальна справа стосується незаконної відео- та аудіофіксації, третя справа - це підробка підписів моєї помічниці працівниками НАБУ", - заявив Поляков.

Крім того, за його словами, прокуратура порушила провадження за фактом перешкоджання його депутатській діяльності працівниками НАБУ.

Поляков також заявив, що вимагатиме очної ставки з директором НАБУ. "Я хочу, щоб у нас був перехресний допит із паном Ситником. Нехай викличуть мене і його на очну ставку", - сказав він.

Читайте також: Поляков заявляє, що має "фантастичний компромат" на Ситника

Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що депутати Максим Поляков і Борислав Розенблат звернулися із заявами, у яких просять перевірити законність всіх оперативних дій працівниками НАБУ щодо здобуття доказів злочинів у "бурштиновій справі". ГПУ порушила кримінальну справу. Ще одне провадження було порушене стосовно можливого застосування сили до дружини Полякова працівниками НАБУ під час вилучення мобільного телефону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-