Саакашвілі відхрестився від анкети на громадянство, що лежить у ДМС - Ар'єв

Саакашвілі відхрестився від анкети на громадянство, що лежить у ДМС - Ар'єв

Документ
Укрінформ
Екс-губернатор Одещини Міхеїл Саакашвілі стверджує, що не підписував анкету на отримання громадянства України, яку оприлюднив нардеп Володимир Ар'єв.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Я в шоці!... Я з повною відповідальністю стверджую, що це - не мій підпис і не мною заповнена анкета", - заявив Саакашвілі.

Він додав, що вимагає "негайно провести графічну експертизу".

Читайте також: Литовські політики пропонують Саакашвілі варіант із громадянством

У відповідь на цей пост Ар'єв написав, що показав той самий документ, який є в Державної міграційної служби.

"Саакашвілі заявив, що на опублікованій мною анкеті не його підпис. Але саме ця анкета міститься в справі Міграційної служби, на підставі якої було надано громадянство. Я почав цікавитися. Виявилося, анкету в Міграційну службу (з якої матеріали пішли в АП) в 2015 році готували і подавали його помічники, а не він сам. Ще й заднім числом оформлювали. І якщо підпис не Саакашвілі, то постає нове, ще актуальніше питання - громадянство було надано на підставі фальшивих документів? А це вже значно серйозніше, ніж просто брехня в анкеті", - зазначив він.

Нагадаємо, про позбавлення Саакашвілі громадянства України стало відомо 26 липня, коли політик перебував у США. Державна міграційна служба України прокоментувала цю інформацію, а на Банковій її підтвердили вранці 27 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-