Нинішня Рада встановила

Нинішня Рада встановила "абсурдний рекорд" – КВУ

Укрінформ
Загалом нинішня Верховна Рада зареєструвала найбільшу кількість законопроектів за всю історію українського парламенту, яку просто нереально розглянути.

На цьому наголосив під час прес-конференції генеральний директор Комітету виборців України Олексій Кошель, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Парламент цього скликання побив абсурдний рекорд по реєстрації законопроектів. Загалом за час його роботи станом на 9 липня було зареєстровано 5486 законопроектів і 4188 проектів постанов, що є рекордом або антирекордом в історії українського парламентаризму. Тобто парламентарії цього скликання надто захопилися законотворенням... Кількість законопроектів і парламентських постанов є нереальною для того, щоб їх можна було розглянути у сесійній залі, навіть якщо парламент буде працювати цілодобово і у щоденному режимі", - сказав Кошель.

Читайте також: КВУ нарахував майже сотню "віртуальних" нардепів під час VI сесії Ради

За його словами, надто законодавчою активністю в парламенті цього скликання захоплювалися депутати від фракції "Батькіщина" - в середньому на одного депутата було зареєстровано близько 5,1 законопроекта; Радикальної партії Олега Ляшка - 4,4; "Самопомочі" - 3,8. "Народний фронт" і БПП зареєстрували фактично вдвічі меншу кількість - в середньому 2,1 від НФ і 1,9 від БПП.

Найменшу кількість законопроектів зареєстрували депутати від "Опозиційного блоку" - 1,8 на одного депутата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-