Рада розглядає зміни до бюджету: в залі Гройсман та міністри

Рада розглядає зміни до бюджету: в залі Гройсман та міністри

Оновлено
Укрінформ
Народні депутати приступили до розгляду законопроекту про внесення змін до Державного бюджету на 2017 рік.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, до сесійної зали прийшов Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та представники уряду.

Гройсман виступив перед народними депутатами і закликав сьогодні ухвалити зміни до Держбюджету на 2017 рік, розглянути пенсійну реформу у першому читанні та проголосувати про зняття недоторканності з Добкіна.

Читайте також: Гройсман розраховує, що Рада встигне до канікул взятися за пенсійну реформу

«Хочу зазначити, що ми розпочинаємо розгляд найважливіших питань для нашої країни. З одного боку, це розгляд питання про зміни до бюджету на 2017 рік, які були подані до Верховної Ради України урядом, які передбачають фінансування низки важливих програм, починаючи від субсидій і закінчуючи розширенням безкоштовних ліків, а також лікування важкохворих за кордоном, багато інших різних соціальних програм, у тому числі підтримка нашої безпеки і оборони. Дуже важливо, щоб сьогодні, в останній день цієї пленарної сесії, ми змогли прийняти всі необхідні рішення», - сказав Прем'єр-міністр.

Він додав, що наступним питанням має стати розгляд пенсійної реформи у першому читанні, а потім - зняття депутатської недоторканності.

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня парламент підтримав у першому читанні урядовий законопроект про внесення змін до Державного бюджету на 2017 рік.

Документом передбачається, зокрема, збільшення доходів на 26 млрд гривень, а видатків - на 27 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-