Полторак зустрівся з главою Представництва НАТО в Україні

Полторак зустрівся з главою Представництва НАТО в Україні

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з Главою представництва НАТО в Україні паном Александером Вінніковим та стратегічними радниками країн Альянсу.  

Про це він повідомив у Facebook.

"Щойно відбулася зустріч з Главою представництва НАТО в Україні паном Александером Вінніковим та стратегічними радниками країн Альянсу, які надають дорадчу допомогу у проведенні реформ у Міністерстві оборони та Збройних Силах України. Я поінформував учасників зустрічі щодо попередніх підсумків виконання заходів з реформування Міноборони та ЗС України, а також планів майбутньої спільної роботи", - написав Полторак.

За його словами, в Україні має запрацювати Центр управління змінами – орган, який займатиметься своєрідним аудитом та координацією реформ та оптимізацією ресурсів для проведення цієї діяльності.

Читайте також: Столтенберг оцінив потужність українських літаків "Антонова"

"Щоб усі зміни, які відбуваються, були наповнені глибоким змістом, прийнято рішення про початок роботи Центру управління змінами – органу, який займатиметься своєрідним аудитом та координацією реформ та оптимізацією ресурсів для проведення цієї діяльності. Робота іноземних радників дає свої результати, і я ними задоволений. Пріоритетними завданнями на майбутнє є зміцнення кадрового потенціалу Міністерства оборони та професіоналізація Збройних Сил України, подальше набуття Збройними Силами України критеріїв НАТО і досягнення ними сумісності зі ЗС держав-членів Альянсу", - зазначив Полторак.

Фото: facebook.com/generalpoltorak

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-