Столтенберг оцінив потужність українських літаків

Столтенберг оцінив потужність українських літаків "Антонова"

Укрінформ
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час свого візиту до Києва відвідав ДП "Антонов", що входить до складу ДК "Укроборонпром". 

Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром" у Facebook.

"Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг особисто оцінив потужності вітчизняних літаків від ДП "Антонов", що входить до складу ДК "Укроборонпром", під час свого візиту до Києва.

Столтенберг та гендиректор Укроборонпрому Роман Романов обговорили подальші кроки поглиблення співпраці, прискорення переходу підприємств Концерну на випуск стандартизованої та сертифікованої продукції за міжнародними стандартами, в тому числі й стандартами НАТО. А також розгортання спільних проектів у сфері забезпечення обороноздатності", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, Генеральний секретар Альянсу та очільник Укроборонпрому також обговорили подальші перспективи стратегічних транспортних перевезень для країн-членів НАТО за програмою SALIS, які виконують літаки "Антонова" Ан-124 "Руслан", Ан-225 "Мрія" та Ан-22 "Антей".

Як зазначають у прес-центрі загалом, з 2006 по 2016 рік співпраці за цією програмою літаки "Антонова" перевезли для Альянсу більше 122 тисяч тонн вантажу, здійснивши понад 2000 польотів.

Читайте також: Столтенберг розповів, як Україна може увійти до НАТО

10 липня з візитом у Києві перебувала делегація Північноатлантичної ради на чолі з главою Альянсу Єнсом Столтенбергом. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-