Генсек НАТО прибув до Києва

Генсек НАТО прибув до Києва

Укрінформ
Делегація Північноатлантичної ради у складі 29 послів країн-членів Альянсу на чолі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом прибула до Києва.

Генерального секретаря і членів Північноатлантичної ради зустрів разом із почесною вартою Збройних сил України новопризначений глава Місії України при НАТО Вадим Пристайко, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

За програмою візиту, о 9.00 у понеділок віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе і генсек НАТО Єнс Столтенберг візьмуть участь у відкритті виставки «Україна-НАТО. Формула безпеки», яка проходитиме у «Мистецькому арсеналі» з 11-30 липня.

Виставка присвячена 20-й річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною і Північноатлантичним альянсом.

О 10.00 в Адміністрації Президента України відбудеться церемонія зустрічі генерального секретаря НАТО Столтенберга.

О 10.30 під головуванням Президента України Петра Порошенка і Єнса Столтенберга розпочнеться засідання Комісії Україна-НАТО.

О 12.35 запланована зустріч Президента України і генерального секретаря НАТО з представниками ЗМІ.

Читайте також: Генсек НАТО завтра виступить у Раді

За програмою візиту глава Альянсу також зустрінеться з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, керівниками депутатських фракцій і головами парламентських комітетів, що долучені до євроатлантичної інтеграції.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг виступить перед народними депутатами у сесійній залі.

Окрім цього делегація Північноатлантичної ради візьме учать у відкритті нового приміщення представництва НАТО у Києві.

Фото: NATO/flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-