Лозовий просить комітет підтримати подання на нього та звинувачує Луценка у репресіях

Лозовий просить комітет підтримати подання на нього та звинувачує Луценка у репресіях

Укрінформ
Народний депутат від фракції “Радикальної партії” Андрій Лозовий, який підозрюється в ухиленні від сплати податків, готовий довести в суді свою невинуватість.

Про це він заявив під час засідання комітету Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту з розгляду подання ГПУ про надання згоди на притягнення його до кримінальної відповідальності, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я нічого не боюся, я знаю, що правда на нашому боці... Шановні члени комітету, прошу вас підтримати подання на притягнення мене до кримінальної відповідальності. Я людина чесна перед Богом і перед законом. Я хочу в суді довести політичну вмотивованість, юридичну безграмотність та абсолютну неграмотність подання проти мене”, - заявив Лозовий наприкінці свого тривалого виступу, в якому назвав подання “макулатурою” та переслідуванням його особисто і всієї Радикальної партії з боку генпрокурора Юрія Луценка.

Читайте також: Луценко: У справі Лозового про незаконне збагачення наразі не йдеться

За словами Лозового, він вносив у свою електронну декларацію лише “ті речі, які вважає цінними для себе”.

Щодо незадекларованих святих мощей, то, за словами Лозового, такі речі не можна оцінювати. “Оцінювати безцінні мощі в якусь суму вашими псевдоекспертами - це святотатство та комуністичне блюзнірство. Я закликаю вас іти 10 хвилин пішки та вклонитися цим мощам у Свято-Феодосійському монастирі, якому я їх подарував, і покаятися за те, що ви говорите неправду, і за те, що ви чините політичні репресії”, - заявив депутат, звертаючись до генпрокурора.

При цьому він закинув Луценкові, що той сам не зареєстрував колекцію холодної зброї.

Як повідомлялося, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Лозового, в діях якого вбачаються ознаки умисного ухилення від сплати податків у розмірі 1 млн 846 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-